Accident grav pe Valea Bogatii

Accident grav pe Valea Bogatii

0 178

Un grav accident rutier s-a petrecu sambata dupa-amiaza pe drumul dintre Brasov si Sighisoara, aceasta dupa ce un tir s-a ciocnit de un autoturism.
Drumul european 60, cunoscut si ca DN13, a fost martorul unui nou si tragic accident de circulatie, intre Brasov si Sighisoara, si a fost blocat peste doua ore. Un tir inmatriculat in Macedonia s-a ciocnit de un autoturism in zona Valea Bogatii, binecunoscuta zona nu numai pentru frumusetea ei, ci si pentru frecventa accidentelor de circulatie.
Astfel, pe ambele sensuri de mers s-au format cozi de masini de cativa kilometri.
In urma accidentului, trei persoane au fost ranite si doua au murit. Echipajul de descarcerare s-a chinuit zeci de minute pentru a scoate doua dintre victime din resturile masinii.
Raniþii, printre care se afla si un copil, au fost preluati de ambulante si transportati in stare grava la Spitalul Judeþean din Brasov.
De vina pentru producerea accidentului este, dupa primele cercetari, soferul unui autotursim care venea din Germania si care a adormit la volan si, intr-o curba cu vizibilitate redusa, cum sunt acestea pe Valea Bogatii – de fapt, putea sa fie si cu vizibilitate perfecta, odata ce omul adormise la volan – a intrat intr-un tir ce se deplasa din sens opus.
In autoturism se aflau cinci persoane: trei adulti si doi copii. In urma impactului soferul a murit pe loc.
Cercetarile continua pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care s-a petrecut accidentul. Aceasta, stimati cititori, este una din frazele – tip cu care se incheie comunicatele Politiei si, ca urmare, comunicatele si stirile din mass-media. Iar noi, cu totii, le inghitim pe nemestecate.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.