Accident de tren

Accident de tren

0 97

Ieri dimineata, un bãrbat de aproximativ 40 de ani a murit dupa ce a fost lovit de un tren.
Accidentul a avut loc intr-o zona a cartierului Florilor din Brasov, cunoscut si sub numele de cartierul Harman – Zizin, cartier care inspre latura de est este delimitat de liniile ferate dinspre Bucuresti si de cele spre triajul brasovean.
Aceasta zona sau portiune de cale ferata este cunoscuta atat pentru frecventele accidente neprovocate, cat si pentru numarul mare de sinucideri petrecute pe aici, cum probabil este si acest caz.
Dupa spusele mecanicului de locomotiva, barbatul s-a aruncat in fata trenului cand locomotiva se afla la doar cativa metri de el.
Medicii SMURD sositi la locul accidentului nu au putut face decat sa constate decesul barbatului si sa dispuna ridicarea resturilor cu matura si farasul. Gluma sinistra, dar adevarata..
Inca nu se cunoaste identitatea victimei, caci aceasta nu avea acte la ea.
Dupa cum am mai aratat, in zona de est a cartierului Florilor se petrec numeroase accidente din cauza traversarii necorespunzatoare a caii ferate, dar si a nivelului scazut de trai al multor locuitori din zona, dintre acestia unii clacand in lupta cu greutatile vietii, cu spor de necazuri din partea proastei guvernari a tarii, si alegand, ca ultim pas, gestul sinuciderii. Din intamplare locuiesc de ani buni in cartier, astfel ca am vazut si cunosc multe despre asemenea vieti necajite.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.