Accident cu circulatie feroviara intrerupta

Accident cu circulatie feroviara intrerupta

0 179

Circulatia feroviara a fost, ieri, intrerupta pe cateva ore bune intre Ploiesti si Comarnic, in urma unui accident rutier.
O masina a doborat un stalp de electricitate al retelei feroviare, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului. Accidentul a avut loc in zona comunei Nistoresti, judetul Prahova, pe acolo pe unde soseaua si linia ferata merg o bucata de cativa kilometri in paralel, alaturi.
Trenurile de pe ruta Ploiesti-Comarnic vor fi trase de locomotive diesel pana la restabilirea legaturilor electrice intrerupte in urma accidentului.

Directorul CFR, Ion Garoseanu, a declarat, la scurt timp dupa producerea accidentului: „O masina de teren marca Mercedes, cu numere de Germania, a lovit un stalp de electrificare si l-a doborat. Trei persoane se aflau in masina, acestea fiind ranite si transportate la spital. Unitatile noastre sunt in zona si lucreaza la remedierea situatiei. Trenurile care ajung in acea zona vor fi trase de locomotive diesel pana la restabilirea conectarii firelor electrice.”
Dupa accfident, mai multe trenuri au fost oprite, pana la indepartarea stalpului de pe linii, in statiile CFR Sinaia, Campina si Comarnic. Dupa indepartarea stalpului si verificarea integritatii caii ferate, trenurile au inceput din nou sa circule, cu oarece intarziere si cu restrictie de viteza in acea zona, in prezent totul reintrand in normal.
De, nebunia vitezei apusene pe sosele orientale romanesti!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.