Accident cu 7 victime pe podul de la Predeal

Accident cu 7 victime pe podul de la Predeal

0 194

Masina lovita de soferul vinovat de efectuarea unei depăşiri neregulamentare a fost proiectata intr-un alt autoturism. A durat mai bine de o ora pana cand cele 3 maşini avariate au fost îndepărtate de pe şosea si traficul a putut fi reluat

Masina lovita de soferul vinovat de efectuarea unei depăşiri neregulamentare a fost proiectata intr-un alt autoturism. A durat mai bine de o ora pana cand cele 3 maşini avariate au fost îndepărtate de pe şosea si traficul a putut fi reluat.
Accidentul s-a produs pe podul din imediata apropiere a intersecţiei drumului naţional 1 cu DN73 A.
Potrivit ag.şef adj. Gabriela Dinu – purtător de cuvânt IPJ Braşov, un bărbat de 41 ani, din judeţul Mureş, care conducea un autoturism pe DN 1, dinspre Predeal spre Bucureşti, la Km 140 + 800 m, pe podul din imediata apropiere a intersecţiei DN 1 cu DN 73A, s-a angajat în depăşire şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Autoturismul lovit a fost proiectat în vehiculul care circula în spatele său. În urma impactului, conducătorul auto de 41 de ani şi două pasagere minore de 16 şi 13 ani din maşina condusă de acesta au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital.

Alte două femei, fiecare pasager în unul din cele două vehicule implicate în coliziune, au suferit vătămări şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Numărul total al victimelor a fost şapte, doi minori şi cinci adulţi.

Niciunul din conducatorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul a fost blocat complet timp de o oră pentru cercetarea la faţa locului şi eliberarea părţii carosabile.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.