Accident ciudat la Vulcan – Brasov

Accident ciudat la Vulcan – Brasov

0 177

Un accident ciudat s-a petrecut ieri noapte in localitatea Vulcan din judetul Brasov. Caci accidentul nu s-a petrecut pe vreo sosea sau drum de tara sau ulita de catun, ci in ograda unui vulcanean.
In ograda unui locuitor din Vulcan, de fapt o proprietate relativ mare, proprietarul, insotit de un alt cetatean, a fost gasit ieri noapte cazut cu masina intr-o groapa (iaz)destul de mare si adanca, sapata pe proprietate si plina cu apa. Cei doi, in varsta de 41 si 49 de ani, au fost gasiti inecati in masina tip jeep, plina cu apa si cazuta intr-o parte.
Ce este ciudat in acest accident este faptul ca niciunul dintre cei doi nu a reusit sa sparga geamul lateral al masinii pentru a iesi. Masina a fost gasita intacta, in acest sens, de cei de la echipa ISU si de ceilalti chemati la fata locului.
Si mai ciudat apare faptul ca cei doi decedati umblau noaptea prin ograda cu masina fara luminile aprinse, caci masina a fost gasita fara nici urma de bec luminand, cu toate ca instalatia electrica s-a dovedit a fi intacta.
Echipa de interventie a spart un geam al masinii si astfel a putut scoate cele doua cadavre, care vor fi duse la autopsie pentru a se stabili si din acest punct de vedere cauza mortii, dupa care a fost sdcos si vehicolul.
Politia continua cercetarile pentru elucidarea acestui ciudat accident, soldat cu pierdere de vieti omenesti.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.