Accesul in Poiana Brasov cu masina va fi restrictionat

Accesul in Poiana Brasov cu masina va fi restrictionat

0 113

Pentru ca se apropie sezonul sarbatorilor de iarna, tot maim ulti turisti s-au orientat deja spre locatiile preferate unde isi vor petrece week-end-urile traditionale de Craciun si de Anul Nou.
Una dintre aceste locatii este si vestita Poiana Brasov, considerata ideala mai ales pentru iubitorii sporturilor de iarna, dat fiind faptul ca, de curand, a fost declarata drept cea mai ieftina locatie de schi din Europa.
Cu o asemenea titulatura, tot mai multi turisti, din tara si din strainatate, au hotarat sa se indrepte spre pajistea din Poiana cu ocazi sarbatorilor de iarna. Ceea ce nu stiu inca acestia este ca, s-ar putea sa fie nevoiti sa urce pe jos pana aici, pentru ca accesul auto in Poiana Brasov va fi restrictionat.
Primaria Brasov intentioneaza, in viitorul apropiat, sa realizeze 2 000 de locuri de parcare in Poiana Mica (Poiana Junilor) pe o suprafata de 20 000 m2.
Doar cei care vor avea cazarea asigurata, au acces in Poiana Brasov, restul masinilor vor ramane parcate in viitoarea parcare.
Asadar, daca suntenti brasovean si doriti sa petreceti cateva ore pe partie, va trebui sa urcati, fie pe jos, fie cu bicicleta, caci masina o veti lasa, obligat – fortat, in parcarea special amenajata din Poiana Mica.
Probabil in paralel urmeaza sa fie rezolvat transportul intre cele doua puncte Poiana Mica si Poiana Brasov pentru vizitatori, dat fiind ca, pentru moment nu este disponibil un astfel de transport public.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.