Accesarea fondurilor europene raport saptamanal

Accesarea fondurilor europene raport saptamanal

0 222

Inca o “masura” plina cu praf este aruncata in ochii romanilor. Lipsa de preocupare in atragerea de Fonduri europene, o boala veche a gevernelor Boc, s-ar dori stopata. Pana in prezent s-a inregistrat cea mai scazuta rata de accesare de fonduri europene. Una din explicatii, din Fondurile Europene se fura mai greu si mai putin datorita procedurilor care se impun a fi respecatate.
Ministrii vor prezenta lunar, presei, incepand de saptamana viitoare, ce fonduri europene au atras si cum au fost ele cheltuite, a anuntat, duminica, premierul Emil Boc, aflat in vizita in zonele afectate de inundatii din judetul Tulcea. Emil Boc spune ca acest lucru ar trebui aplicat si la nivelul autoritatilor locale.
Potrivit primului ministru, Guvernul va realiza Cartea Alba a fondurilor europene: „Odata pe luna, ministrii vor da raportul public, in prezenta mass-mediei, asupra modului in care au reusit sa atraga bani europeni”.
Primul ministru a vizitat, duminica, localitatea Ceatalchioi din judetul Tulcea, grav afectata de inundatii, iar apoi, a participat la sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Rapoartele ministrilor vor fi la fel ca si pana acum ori formale ori vor lipsi cu desavarsire. Noua dispozitie a lui Boc va fi respectata de ministri ca si aceea cu rapoartele saptamanale de activitae ce trebuiesc facute in fata presei si a romanilor. A vazut cineva ceva?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.