Acasa la Dracula in….Poiana Brasov

Acasa la Dracula in….Poiana Brasov

0 345

Situat in Poiana Brasov intr-un pitoresc cadru arhitectural acolo unde verdele padurilor de brazi strajuieste drumul trecatorilor, hotelul Acasa la Dracula, domina intreaga panorama, fiind locul ideal pentru iubitorii de natura si in acelasi timp de confort. Inaugurat in luna noiembrie, acesta este construit in stilul Castelului Bran. Desi are 6 nivele, detine numai 17 camere cu pat matrimonial, si din acest motiv este clasificat la 4 stele.


?


Investitorul nu este o firma de turism, ci una de produse chimice, cu sediul la Londra “ Polycom. Administrat de societatea “Acasa la Dracula”, hotelul este dedicat atat segmentului de leisure, cat si celui de business, inspecial pentru actiuni de tip incentive, dar si pentru conferinte. “Acasa la Dracula” are 2 restaurante: “Castel” (cu specific medieval si romanesc” si “Anastasia” (cu specific italian), un centru spa, o sala multifunctionala de conferinte cu 100 de locuri (“Sighisoara”) precum si alte patru sali mai mici pentru intalniri.


?


Investitia, pana in present, in valoare de 5 milioane de euro, a inceput sa se deruleze acum 4 ani. Societatea care detine in proprietate hotelul mai are o cabana de vantoare la Musa (Muntii Covasnei), situata la o altitudine de 1600 m, pensiunea “Cheile Oltetului” (Polovragi), precum si o alta vila in Poiana Brasov. Pentru recuperarea investitiei vor fi necesari 10 ani, insa proprietarii spera intr-un grad de ocupare cat mai mare. In cazul incare investitia se va dovedi profitabila, nu este exclusa crearea unui lant hotelier “Acasa la Dracula”.


?


Arhitectura medievala a castelului si curtii interioare impresioneaza prin originalitatea sa.


Castelul Acasa la Dracula este locul ideal pentru iubitorii de natrua si in acelasi timp de confort.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.