Academia de fotbal Kids Tâmpa Brașov ocupă locul 14, din 124...

Academia de fotbal Kids Tâmpa Brașov ocupă locul 14, din 124 de școli de fotbal din toată țara

0 32

Academia de fotbal Kids Tâmpa, singura din Brașov care joacă și în acest an, în Liga Elitelor la toate categoriile competiției! Clubul ocupă în 2024 locul 14 din 124 de școli de fotbal din toată țara.

 Clubul Kids Tâmpa Brașov este și în acest an clasificat de Federația Română de Fotbal pe poziția 14 și rămâne și în acest an, singurul care menține fotbalul brașovean în Liga Elitelor, la toate categoriile de vârstă, și anume U13 (2012), U14 (2011), U15 (2010), U16 (2009), U17 (2008) și Tineret (2007).

Cu o piramidă solidă, formată în ani de muncă, Kids Tâmpa se menține în partea de sus a clasamentului într-un top al academiilor de fotbal făcut și în acest an de Federația Română de Fotbal. Procedura de evaluare a cluburilor și academiilor de fotbal din România, acoperă șapte domenii fundamentale pentru performanță în fotbalul juvenil, fiecare cu mai multe categorii, după cum urmează: strategie și filosofie – 10,5%, echipe și jucători – 12,7%, staff tehnic – 19,5%, staff suport – 7,1%, antrenamente și meciuri – 9,2%, infrastructură și facilități – 20,5%, rezultate – 20,5%.

Președintele clubului Kids Tâmpa, Adrian Zahariea, este mândru de construcția sănătoasă pe care a realizat-o împreună cu antrenorii clubului, fiind de părere că cel mai important într-un astfel de proiect pe termen lung, îl reprezintă echipa cu care pornești la drum. ,,Mă bucur tare mult să fim și în acest an, singura academie de fotbal din Brașov, clasificată de federație, într-un top al academiilor de fotbal din țară. De asemenea, sunt fericit să fiu iar în situația de a mulțumi tuturor antrenorilor care muncesc zi de zi în bazele sportive în care ne desfășurăm activitatea. Datorită lor, Kids Tâmpa este în acest moment, singurul club care menține fotbalul juvenil brașovean, în Liga Elitelor. Știam că recunoașterea de anul trecut din partea federației, ne obliga să fim la fel de buni în ceea ce facem, iar faptul că suntem pe un onorant loc 14 din 124 școli de fotbal din țară, ne confirmă că facem bine ce facem și suntem deciși să o ținem tot așa. De asemenea, trebuie să recunosc, este un sentiment de mândrie să fim singurul club din Brașov, care participă în Liga Elitelor la toate categoriile competiției. Acest lucru este o mare realizare pentru noi și ceva benefic pentru tinerii brașoveni care vor să joace fotbal în cea mai importantă competiție din fotbalul juvenil și singura din care se face selecția pentru loturile naționale ale României”, a spus președintele de la Kids Tâmpa.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.