Academia Catavencu a trimis 500 de demnitari la Parchet

Academia Catavencu a trimis 500 de demnitari la Parchet

0 232

Jurnalistii de la publicatia umoristica “Academia Catavencu”, au sesizat Parchetul in legatura cu faptul ca peste 500 de demnitari, ministri ori parlamentari, nu si-au completat ori actualizat declaratia de avere, conform prevederilor legale.


Purtatorul de cuvant al Parchetului General, Robert Cazanciuc, citat de RADOR, a declarat ca dosarul este in faza actelor premergatoare si ca atare nu se pot trage niciun fel de concluzii si nici nu se pot da publicitatii informatii.


Potrivit lui Cazanciuc, primul lucru asupra caruia procurorii ar trebui sa se pronunte este cel cu privire la competenta lor de a solutiona acest caz. Lucrurile sunt complicate si de faptul ca jurnalistul reclamant a formulat o plangere colectiva impotriva celor 500 de demnitari, iar Parchetul va trebui sa ia fiecare nume in parte si sa decida daca este competent sa faca cercetari.


In functie de pozitia ocupata de fiecare demnitar in parte,??actele vor fi inaintate Parchetelor de sector din capitala ori Parchetelor din teritoriu.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.