AC Milan este noua regina a Europei

AC Milan este noua regina a Europei

0 212

Noua campioana a Europei la fotbal este formatia italiana, AC Milan, care a reusit sa invinga in finala Ligii Campionilor pe englezii de la FC Liverpool, cu scorul de 2-1 (1-0).

Golurile partidei de pe stadionul Olimpico din Atena (Grecia), au fost marcate de Fillipo Inzaghi in minutele 44 si 82 pentru AC Milan, in timp ce pentru Liverpool a redus din diferenta Kuyt in minutul 86.
Chiar daca englezii au fost cei care au dominat prima parte contrar cursului jocului, italienii au fost cei care au deschis scorul chiar in ultimul minut al primei reprize, cand la o lovitura libera de la 24 de m lateral stanga, executata de Pirlo, Inzaghi si-a „bagat” umarul deviind balonul in poarta englezilor.
In cea de-a doua repriza jocul a fost echilibrat insa o pasa geniala a lui Kaka a facut diferenta si acelasi Inzagi a reusit sa marcheze pe sub portarul Reina. Cu o ultima tresarire de orgoliu, englezii marcheaza in minutul 86 si Cupa Campionilor intra in posesia italienilor, care si-au luat astfel revansa de acum doi ani cand in aceaasi finala si intalnind acelasi adversar au cedat la loviturile de departajare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.