Abuz basescian de functie?

Abuz basescian de functie?

0 57

Francesco Giovani Mario este actualmente „ciupalacul” Ioanei Basescu, fiica cea mare a lui Traian Basescu. Adica iubitul beizadelei. Si in aceasta calitate s-a apucat sa circule cu permis de conducere fals, dupa care a fost si atat de bleg incat s-a lasat prins de organele in drept.
Pana aici nimic neobisnuit.
Dar, cum dezvaluie Marian Vanghelie – nu va scuturati, e si el om si inca nu a sarit calul, fiind poate mai inteligent si mai cinstit decat multi pedelisti – in apararea lui Mario a sarit Traian Basescu, intervenind pentru ciupalac.

“Am semnatura de la registrul unitatii de procuratura ca s-a intervenit pentru ‘ginerele’ lui Traian Basescu, ca a condus cu un carnet fals. A fost trimis un director de la Kovesi si am dovada ca Francesco Giovani Mario a fost prins cu un permis de conducere fals”, a dezvaluit presedintele PSD Bucuresti.

In context, tot la capitolul interventii basesciene, Vanghelie a atacat-o si pe Elena Udrea, despre care a spus ca a ajuns in partid si guvern pentru ca a fost protejata cuiva (se stie a cui)..

“Sunt multe diferente intre mine si doamna Udrea. Ea a fost protejata cuiva, eu a trebuit sa ma bat singur in partid. Elena Udrea a reusit sa parcurga si sa arda toate etapele si in partid si la guvern, iar eu am pornit de jos”,a declarat Vanghelie.

In ceea ce priveste acuzatiile de frauda electorala, liderul PSD Bucuresti a spus ca este speriat de cifra de un milion de voturi cumparate de PDL.

Oare ce ar trebui, conform legii, sa pateasca o personalitate abuzand de functia detinuta? Si, lasand la o parte ascensiunea fulgeratoare a madamei Udrea, o ciorba portocalie interna – care sef nu-si premiaza febletea? – ma mai gandesc la tonul superior cu care este blagoslovit Vanghelie pentru lipsa de cultura. Nu ii iau partea, il vad uneori cam obraznic, dar, ca sa fim cinstiti, “domnisoara(?!?)” Elena Basescu pare a fi la acelasi nivel, a dovedit-o, si totusi sunt destui care o pupa-n pantofi, chiar daca a trecut cu ei prin noroi.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.