Abrogarea recursului compensatoriu – incredibilă mișcarea PSD!

Abrogarea recursului compensatoriu – incredibilă mișcarea PSD!

1 151

Social-democrații înțeleg prea bine povestea complicată a abrogării recursului compensatoriu și consecințele financiare uriașe pe care statul român le va suferi, adică noi cetățenii.
Acum că sunt în opoziție, iar PNL și USR dau zero dovezi că ar înțelege ce se întâmplă cu recursul și ce se întâmplă în general cu sistemul penitenciar PSD le face jocul. Îi încurajează practic să moară de gât cu această abrogare pentru ca atunci când va veni nota de plată a eșecului decontul să-l facă PNL-USR.
Cu alte cuvinte PSD le spune celor de la PNL -USR: „Jucați-o pe asta!

Și ca să înțelegeți nivelul la care o joacă PNL, vicepremierul Raluca Turcan a ieșit să spună, printre altele, că PSD a eliberat 20.000 de infractori.
Nu a ajutat-o nimeni să calculeze rapid câți infractori au fost eliberați condiționat în 2012 și 2013 când la guvernare era și PNL alături de PDL. (cineva a calculat), exact 20.591 de infractori.

Așa se întâmplă când ești habarnist și populist. Te face PSD-ul. Și din povestea aceasta cei care suferim suntem noi, nu partidele.

Diana Oncioiu

COMENTARII

  1. […] deranjat de faptul că anual sunt eliberați condiționat din penitenciare zece mii de deținuți. Și niciun jurnalist-formator-de-opinie nu se arăta contrariat că anual ies din închisori în jur…Problema este că nici acum vocile publice care susțin abrogarea legii recursului compensatoriu […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.