Abonatii CET din Racadau vor ramane fara apa calda

Abonatii CET din Racadau vor ramane fara apa calda

0 70

Brasovenii din cartierul Racadau, care sunt bransati la sistemul centralizat vor ramane fara apa calda timp de o saptamana incepand de luni dimineata. Conducerea CET Brasov spune ca aceasta intrerupere este necesara, deoarece pe Strada Jepilor se va schimba reteaua de agent primar care face legatura cu acest cartier.


Lucrarea trebuie finalizata inainte de inceperea reabilitarii asfaltului extrem de degradat al strazii amintite. Sistarea apei calde se face din CAF Metrom, toate cele opt puncte termice care alimenteaza blocurile din Valea Cetatii fiind oprite in aceasta perioada. Conducerea furnizorului de agent termic isi cere scuze brasovenilor pentru disconfortul creat, precizand ca termenul de o saptamana, dat firmei care executa lucrarea, este maxim.


?


?


De altfel, o parte a brasovenilor de pe Strada Berzei si zonele invecinate au fost nevoiti sa suporte pana ieri lipsa apei calde, pe parcursul a aproximativ cinci zile, chiar daca nu au datorii la CET. Multi dintre locatari habar nu au avut care este motivul intreruperii si au tot sperat, de la o zi la alta, ca apa calda va reveni la robinete.


Pentru multi dintre brasovenii afectati, disconfortul creat a fost destul de mare mai ales ca la inceputul acestei saptamani si temperaturile exterioare au fost foarte ridicate. Reprezentantii CET Brasov spun insa ca proprietarii apartamentelor din zona strazii Berzei au fost informati, prin diverse mijloace, ca vor ramane fara apa calda pentru cateva zile. Motivul l-a constituit faptul ca pe Strada Liviu Cornel Babes s-a executat o lucrare de amploare. In apropiere de punctul termic 5, pe o distanta de aproximativ 350 de metri au fost inlocuite conductele, montandu-se 20 de coturi.


Pana la intrarea in iaran si alte zone ale municipiului ar putea ramane fara apa calda din cauza unor lucrari asemanatoare.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.