Abecedar Business Training, la Brasov

Abecedar Business Training, la Brasov

0 59

Autoritatea Nationala pentru Tineret organizeaza in perioda 30-31 ma seminarii de informare a tinerilor care doresc sa inceapa o afacere de succes. Tinerii brasoveni care doresc sa-si deschida o afacere proprie pot participa, pe parcursul celor doua zile, la Abecedar Business Training.
Un studiu efectuat in anul 2007 indica faptul ca aproximativ 70% dintre tinerii din mediul urban s-au gandit sa demareze propria afacere. Abecedar Business Training vine in intampinarea nevoilor tinerilor cu spirit antreprenorial pentru a le oferi baza de informatii necesara pentru start-up in afaceri. Obiectivele seminariilor sunt stimularea tinerilor cu spirit antreprenorial, incurajarea antreprenoriatului in randul tinerilor, asigurarea informatiilor esentiale pentru demararea unei afaceri, dezvoltarea celui mai amplu program de dezvoltare antreprenoriala din tara. Proiectul se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, absolventi sau studenti un ultimul an, inzestrati cu spirit antreprenorial.
ABT se va desfasura in doua etape. In luna mai, se va desfasura la Timisoara, Cluj si Brasov, urmand ca in luna octombrie sa continue cu Iasi, Constanta si Bucuresti.
Participantii vor beneficia de informatii cu privire la structura planului de afaceri, segmentarea pietei, pozitionarea afacerii, strategia de business, management de proiect, promovare si imagine, marketing, management financiar, legislatie si networking.
Fiecare subiect va fi tratat atat din punct de vedere teoretic cat si practic.Se va pune accentul pe aplicatiile practice ale notiunilor prezentate si pe studii de caz reale din piata romaneasca. Cursurile se vor incheia cu povesti de succes ale unor tineri antreprenori care au reusit sa se impuna pe piata afacerilor locale, nationale sau internationale.
Tinerii brasoveni care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie accesind site-ul http://www.abecedarbusiness.ro.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.