A venit vara …deci se reiau cautarile Elodiei!

A venit vara …deci se reiau cautarile Elodiei!

0 64

Pentru ca s-a desprimavarat destul de bine, cel putin la Brasov, abia acum am simtit ca a venit primavara, politistii au iesit din barlogurile in care au hibernat mai toata iarna si s-au apucat, iar, de treaba.
Si ce au ei pe ordinea de zi? Dosar Elodia Ghinescu! Cel mai mediadizat si cel mai longeviv pe care l-au vazut in vasta lor experienta de lucru.
Deoarece conditiile meteo nefavorabile inerente anotimpului rece nu i-au imbiat pe oamenii legii sa desteleneasca imprejurimile Brasovului, cautarile au fost intrerupte la inceputul iernii. In consecinta nici macar Dan Diaconescu in direct nu a mai promovat acest caz, multumindu-se sa-si umple prime-time-ul cu alte fantome, omoruri si victime care, din pacate pentru rating-ul lui, nu s-au dovedit a fi atat lucrative pentru compania lui.
Dar iata ca au reinceput cautarile febrile, dupa cum informeaza Realitatea TV.
Anchetatorii, descurajati de tergiversarea neasteptata a cautarilor spun ca sansele de a o gasi pe Elodia in viata sunt minime, ei concentrandu-se acum pe cautarea cadavrului.
Va reamintim ca principalul suspect, sotul femeii, Cristian Cioaca, a fost arestat in ianuarie acuzat fiind ca ar fi intrat impreuna cu un coleg si un alt prieten au intrat in casuta de mail a avocatei, din calculatorul aflat in baroul avocatilor Brasov si au facut publice mesajele primite si date de Elodia Ghinescu. Magistratii Curtii Supreme au emis mandat de arestare pe 29 de zile pentru Cioaca, dar cinci zile mai t?rziu, acesta a fost eliberat, sub control judiciar.
Micutul Patrick, copilul de 4 ani al celor doi, a devenit subiect de disputa intre familiile protagonistilor, acesta aflandu-se in prezent in grija parintilor lui Cioaca.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.