A semnat contractul cu banatenii

A semnat contractul cu banatenii

0 81

Tehnicianul ceh Dusan Uhrin jr. este noul antrenor al echipei FC Timisoara, acesta revenind la conducerea tehnica a formatiei banatene dupa doi ani.
„Dusan Uhrin a semnat un contract de antrenor principal cu Politehnica Timisoara. Dusan revine, astfel, dupa doi ani pe banca echipei noastre. Tehnicianul a iscalit angajamentul, in aceasta seara, cu presedintele Consiliului Director, Gheorghe Chivorchian, asistat fiind de team-managerul Daniel Stanciu”, a anuntat clubul.
Dusan Uhrin le-a promis fanilor ca echipa va juca ofensiv sub conducerea sa. „Sper ca vom avea din nou stadionul plin! Dar, inainte de toate, le transmit prietenilor nostri suporteri ca vom juca un fotbal ofensiv, un fotbal de atac. Speram sa scoatem cel mai bun loc posibil. Imi doresc sa am aceeasi relatie buna cu fanii ca si data trecuta, au fost niste sustinatori minunati! Sunt bucuros ca avem din nou culorile pe care le-a avut echipa cand am inceput sa o antrenez in 2007. Acestea sunt culorile adevarate ale lui Poli!”, a declarat Uhrin, dupa semnarea contracctului.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.