A respins Legea referendumului si a tulit-o in Norvegia

A respins Legea referendumului si a tulit-o in Norvegia

0 108

Romanii sunt ?asimiliati infractorilor iar securitatea celor care traiesc in afara granitelor tarii este amenintata.


In 27 noiembrie aflam daca in privinta agriculturii se va aplica sau nu clauza de salvgardare.


In tara scumpirile se tin lant, iar frigul a facut primele victime: 3 morti. Mii de apartamente din tara nu sunt incalzite pentru ca multi dintre locatari nu au cu ce plati “intretinerea”.


Suntem chemati la urne, pentru prima oara ca cetateni europeni, sa ne trimitem alesii in Parlamentul European, adica pe acei oameni care vor sti sa ne reprezinte intersele si care vor sti sa arate lumii ca nu suntem niste criminali jegosi, numai buni de batjocura.


Acestea sunt o serie de probleme care pe noi, romanii de rand ne framanta.


Acestea sunt cateva dintre „chestiunile” pe care le dorim rezolvate.


In timp ce noi ne framantam sa restabilim relatiile cu Italia si sa iesim din iarna, presedintele, sef de stat,?are cu totul alte teluri: referendum pana cand vom zice ca el.


A amenintat ca vom fi chemati la urne pana cand referendumul pentru votul uninominal va fi validat. Si ca nu cumva sa nu aiba placerea de a ne vedea macar de 15 ori la urne, Traian Basescu a refuzat promulgarea Legii privind votul uninominal.


Din cate se vad si de la nivelul cel mai de jos – „talpa tarii”, mai in gluma , mai in serios, Base nu vrea Uninominalul lui Tariceanu trecut prin Parlament, vrea uninominalul sau trecut prin popor pana poporul zice “sa traiti, dom` presedinte!”.


Odata rezolvata ambitia aceasta, Traian Basescu a decis sa dea o fuga pana in Norvegia (normal, doar nu era sa se duca la Roma, de-odata cu Tariceanu!).


Nu stim ce cauta presedintele acolo, dar probabil vrea sa se convinga la fata locului ca Norvegia are rege si nu presedinte cum a pretins profesorul universitar Elena Udrea.


Eu zic ca presedintele greseste mergand in Norvegia.


Era mai bine in Islanda, unde ar fi avut ocazia unei intrevederi cu Mos Craciun!


?


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.