A plecat dintre noi o campioana

A plecat dintre noi o campioana

0 229

Atleta romanca Maria Cioncan si-a pierdut viata duminica dimineata intr-un accident de circulatie in Bulgaria. Ea revenea in tara, dupa ce a terminat o lunga perioada de pregatire in Grecia.

Maria Cioncan s-a nascut la 19 iunie 1977, la Maieru, judetul Bistrita-Nasaud. Sportiva a participat la Campionatele Europene de atletism in sala din 2002, in proba de 3.000 de metri, unde a ocupat locul 11, la Campionatele Mondiale din 2003, unde a ocupat locul 9 in proba de 1.500 de metri. De asemenea, a ocupat locul 7 in proba de 800 m, la JO de la Atena. Maria Cioncan nu a mai concurat din 2005.

„Accidentul s-a produs ?n jurul orei 11:00. Masina condusa de ea circula in spatele meu. Am observat in oglinda retrovizoare cum a derapat pe drum drept si s-a izbit de un pom. O ora si jumatate am asteptat sosirea ambulantei si tot nu a sosit, iar politistii bulgari carora le-am cerut ajutorul m-au agasat incontinuu cerandu-mi bani, 20 de euro, pentru a chema salvarea””, a afirmat antrenorul ei Stefan Beregszaszy.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.