A-nnebunit lupu!

A-nnebunit lupu!

0 128

Aproape ca uitasem de concluzia reclamei care decreta ca a-nnebunit lupu`, dar citind o stire despre Basescu m-am trezit repetand acelasi lucru, de fapt, aproape acelasi lucru, fiindca acum e vorba despre lupul de mare.


Nu de mult, Traian Basescu, se adresa unei jurnaliste cu „tiganca imputita”, cu? intentia de a o insulta. Dupa ce o tara intreaga a vazut scena, presedintele s-a sucit: „tiganii imputiti” sunt nici mai mult nici mai putin decat „fratilor si surorilor” si cum nepotismul e in floare, Basescu si-a decorat fratii cu Ordinul national „Serviciul credincios” in grad de cavaler. Pretextul a fost un gest reparatoriu pentru rromii deportati in Transnistria in timpul celui de-al doilea razboi mondial.


Pentru ca spectacolul sa fie complet Presedintele li s-a adresat romilor prezenti la ceremonie in tiganeste, asigurandu-i si asigurandu-se ca „viitorul Romaniei il vom construi frumos impreuna„.? Desigur, mai ales ca viitorul cel mai apropiat pe care presedintele il are de construit impreuna cu cetatenii romani indiferent de etnie sunt alegerile europerlamentare. Dar, gand la gand cu bucurie. Rromii sunt si ei trup si suflet cu presedintele (si mi se pare normal dupa ce la Ciresica a demonstrat ca-i de-al lor). Cantareata Gabi Lunca i-a spus lui Base ca rromii sunt alaturi de Romania si alaturi de Traian Basescu. „Pai stiu, ca-i vad peste tot unde ma duc”, a fost replica prezidentiala.? Nu vreau sa vorbesc cu pacat, dar tare ma tem ca liderii europeni ii vor trimite presedintelui la pachet fratii pripasiti pe aiurea, sa-si construiasca cu ei viitorul, prezentul , trecutul, ce-o vrea el!


Tot circul asta a avut loc in fata ambasadorului SUA, Nicholas Taubman, care nu poate decat sa se bucure si el de viitorul Axei


Altminteri nu-i nicio problema, nu-i bai ca rromii au fost decorati, e chiar bine, e bai ca gestul asta l-a facut o persoana care in primavara a dat cu tiganii de pamant. Pentru presedinte, cel mai bine era sa nu fi vorbit in plus in ziua referendumului. Daca tot a vorbit era mai bine sa para sovin decat labil psihic. La un sef de stat mi se pare o problema sa scuipi si apoi sa saruti cu lacrimi in ochi obrazul scuipat. Dar el nu se sfieste. Acum, orice vot pentru PD conteaza!


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.