A murit dupa ce a fost plimbat intre spitale

A murit dupa ce a fost plimbat intre spitale

0 574

De trei ori a ajuns barbatul la Spitalul Judetean in decurs de doua zile, inainte de a-si da sfarsitul. Familia crede ca tragedia s-a petrecut dupa ce pacientului i-a fost administrata o injectie cu adrenalina de catre asistenta de pe ambulanta care l-a trasportat prima data la spital.

De trei ori a ajuns barbatul la Spitalul Judetean in decurs de doua zile, inainte de a-si da sfarsitul. Familia crede ca tragedia s-a petrecut dupa ce pacientului i-a fost administrata o injectie cu adrenalina de catre asistenta de pe ambulanta care l-a trasportat prima data la spital. Politistii au deschis o ancheta pentru a afla din ce motive a murit barbatul.

Barbatul in varsta de 49 de ani a inceput sa se simta rau joia trecuta. Intors acasa de la serviciu omul s-a plans familiei ca are dureri de cap, spune sotia sa Crizantema Borzos.

Pentru a-si linisti durerile barbatul a inghitit un calmant, fara sa stie insa ca este alergic. Cand au vazut ca starea i se agraveaza, rudele au chemat salvarea. Pe drum spre spital asistenta de pe ambulanta i-a administrat o injectie cu adrenalina, confirma David Levente, purtatorul de cuvant al Ambulantei Brasov.

Pacientul a fost dus la spitalul judetean, de unde a plecat cateva ore mai tarziu. Seara, barbatului i-a fost rau din nou si a inceput sa i se umfle un picior. Familia a chemat din nou ambulanta iar barbatul a ajuns iar la spitalul judetean. De acolo a fost transferat la Spitalul de boli infectioase.

Cum starea barbatului era din ce in ce mai grava, a fost retrimis la judetean unde a fost imediat dus in sala de operatie. Dr. Cristina Vecerdi, sef UPU, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, spune ca, in blocul operator, pacientul a suferit un stop cardio-respirator, a stat in terapie intensiva pana a doua zi dimineata cand a suferit din nou un stop cardiac; nu a raspuns la manevre si a fost declarat decedat.

Familia barbatului se plange ca nimeni nu le-a explicat de ce suferea pacientul. Mai mult, oamenii sunt convinsi ca injectia facuta de asistenta de pe prima ambulanta i-ar fi provocat decesul.

Potrivit raportului medicului legist decesul barbatului a fost cauza unei „celulite necrozante la membrul inferior stang”.

Politia a deschis o ancheta pentru a stabili cine se face cineva vinovat de moartea pacientului din Garcini.
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.