A mai trecut o săptămână peste colonia ROMÂNIA – lupta între STATUL...

A mai trecut o săptămână peste colonia ROMÂNIA – lupta între STATUL PARALEL și PSD continuă!

1 186
STATUL PARALEL a reușit să devieze atenția de la TENTATIVA DE LOVITURĂ DE STAT din 10 august 2018, transformând încleștarea într-o „luptă politică”.
GABRIELA VRÂNCEANU FIREA, cu ochii bulbucați și spumă în colțurile gurii, a lovit în LIVIU DRAGNEA dar mai precis în CARMEN DAN.
În acest moment STATUL PARALEL este concentrat pe distrugerea din interior a unității PSD.
Fapt deloc greu din moment ce mizerii precum PONTA, GRINDEANU, TUDOSE, IOAN RUS, GEORGE MAIOR și mulți alții au ocupat poziții la vîrf în ierarhia PSD.
Solidaritatea cu opiniile GABRIELEI FIREA este de fapt solidaritatea în executarea sarcinilor primite de la STATUL PARALEL.

Viorica Dăncilă, ce se califică cu succes la poziția PROSTUL ANULUI 2018 (în 2017 a fost PONTA în după amiaza zilei de dinainte de moțiunea de demitere, când s-a dus la GRINDEANU și stăteau amândoi în PALATUL VICTORIA) a fost chemată să dea explicații pentru incidentele din 10 august.
Incidentele au apărut ca urmare a tentativei de lovitură de stat însă ele sunt prezentate propagandistic (adică distorsionat, punctat doar aspectele cu impact vizual) în filmulețe atent concepute și distribuite prin gările elvețiene.
Momentul săptămânii a fost întâlnirile între reprezentanții Exxon și OMV în dorința de a modifica LEGEA GAZELOR.
Foarte interesant a fost că LIVIU DRAGNEA s-a menținut ferm pe poziție și nu a cedat.Rămân în picioare, chiar dacă Johannis a returnat legea pentru modificări, procentele de 50%.
Anterior erau undeva la 8%.
Dacă legea va fi adoptată și aplicată, Guvernul PSD-ALDE ar primi niște resurse importante cu care să încerce implementarea anumitor proiecte cerute de populație.
Sigur că aceste resurse suplimentare înseamnă și cașcaval suplimentar în conturile lor de aici conflictul: STATUL PARALEL nu vrea să cedeze aceste resurse financiare (sute de milioane de dolari FED) către MAFIA LOCALĂ.
Planificatorii Loviturii de STAT, începută din 2012 odată cu anularea rezultatului referendumului perfect legal, sunt în criză de timp.
Deconspirarea activității lor subversive în SUA sau Ungaria, Ucraina sau Turcia, arată că succesele operațiunilor lor se apropie de sfârșit.
Ilegalitățile se comit în întuneric! Odată aduși în atenția și dezbaterea publică, infractorii STATULUI PARALEL nu mai pot opera cu aceeași eficiență!
Ce urmează?
Păi DNA trebuie să-și reia funcția inițială de ORGAN ÎN COMBATEREA CORUPȚIEI și PARCHETUL GENERAL să înceteze să mai opereze împotriva intereselor poporului român.
Pentru acest fapt se impune numaidecât ejacularea tractoristului-șef AUGUSTIN LAZĂR!
O prezență extrem de toxică pentru relațiile americano-române o reprezintă atât KLMEM cât și MOJOR.
Ambii sunt pe făraș și trebuie să dispară!
În acest mod, STATUL PARALEL din SUA nu mai poate acționa în colonia ROMÂNIA, iar autoritățile LEGITIME române pot începe construcția unei noi relații ECHITABILE cu autoritățile LEGITIME din SUA.
Ce urmează să vedem?
Așa cum am mai scris STATUL PARALEL va încerca pe toate canalele posibile SABOTAREA și ÎNLĂTURAREA de la PUTEREA FORMALĂ a Guvernului PSD-ALDE.
Prima strategie va fi stimularea NEMULȚUMIRII!
Nemulțumirea există în fiecare dintre noi și este perfect justificată, numai că demonizându-l pe DRAGNEA nu se vor rezolva cauzele care au dus la nemulțumirea noastră!
Cel mai mult sunt interesat ca oamenii obișnuiți să nu se lase antrenați între aceste RĂFUIELI MAFIOTE!
Trebuie lăsați să se devoreze iar MAFIA LOCALĂ trebuie să se responsabilizeze și să ajute POPORUL ROMÂN dacă cere ajutorul acestuia!
Recent s-a văzut fișa medicală a agitatorului SANDY și s-a putut constata faptul că acesta suferă de tulburări mintale!
Mălin BOT, nu cred să treacă la un examen riguros!
Crtistian DIDE, cunoscut scandalagiu căruia îi place bătaia cu jandarmii și legatul cu lanțuri după modelul GREENPEACE, la fel!
Săracul „Ceaușescu” îmi pare total lipsit de discernământ!
Pe fina lui SANDY MATEI, cea care agresa jandarmii din căruciorul cu rotile, ați văzut-o în acțiune!
Îmi repet supoziția:
TEHNOLOGIA LOVITURII DE STAT MASCATĂ ÎN REVOLUȚIE are nevoie de un trigger, adică un PUTERNIC ELEMENT EMOȚIONAL care să favorizeze și să canalizeze masele împotriva conducătorilor.
Fără un sacrificiu ritualic gen COLECTIV, guvernul DĂNCILĂ își va duce mandatul la bun sfârșit!
De aceea, oameni buni și dragi, sub nici o formă nu mergeți să participați la mitinguri de orice fel!
Parcă aș evita o vreme și locurile aglomerate: nu o da mallul faliment dacă sărim lunile acestea peste cumpărături!
STATUL PARALEL nu are absolut niciun fel de scrupule sau limite!
Iar acum STATUL PARALEL este pe punctul să piardă și președenția coloniei de aceea nu va precupeți niciun efort financiar sau uman!
Miza e mult prea mare!
Miza ești tu!
Căci, TU, Române, hrănești acest CANCER cu munca ta și cu bunătatea ta prostească!

Luci Lucescu Londra

COMENTARII

  1. Jidanca firea este cea care a declansat lovitura de stat din 10 august prin faptul ca a aprobat un miting al agentilor externi pe carenu l-a anulat dupa ce conducatorul nu si-a asumat responsabilitatea. In plus Jidanca a plecat in concediu si cand s-a intors a acuzat jandarmeria ca s-a aparat de bucatile de asfalt aruncate de pasnicii agenti externi. Noroc ca nu au fost cladiri cu geamuri prin apropiere fiindca agentii ar fi aruncat si cu geamuri sparte cum s-a procedat in 1989 la Timisoara.
    Aceasta Jidanca habotnica care nu le-a urat romanilor nuimic de Paste si Craciun trebuie exclusa din PSD. Jidanca este CURVA TRADATOARE care, ca si parlamentarul PSD catalin ivan si fostul primar din Iasi, vrea sa darime PSD-ul si sa dea bogatiile tarii de pomana borfasilor externi.
    Moldovenii sant TRADATORI de TARA formati din curve si betivi notorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.