A incetat din viata fostul procuror general Saramet

A incetat din viata fostul procuror general Saramet

0 228

Ieri a incetat din viata fostul procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov, Viorel Adrian Saramet.
Saramet era in varsta de 56 de ani in momentul decesului si se pensionase cu doar cateva luni in urma, dupa o indelungata activitate in slujba Justitiei.
Asfel, prin mainile lui au trecut mii de dosare, pe care, in cea mai mare parte, le-a solutionat in spiritul legii si al dreptatii.
De-a lungul carierei de magistrat a activat la parchetele de pe langa Judecatoria Brasov si Tribunalul Brasov, ca, intr-un final, datorita experientei acumulate si a deosebitelor cunostinte de specialitate, sa fie numit in functia de procuror-sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov.
S-a vehiculat chiar promovarea sa in functii mai inalte, dar el a refuzat, fiind probabil dezgustat si obosit de actuala stare in care a ajuns Justitia in tara noastra.
Nici sanatatea nu ii mai permitea continuarea unei activitati stresante si de inalta responsabilitate, Saramet avand probleme cardiologice.
De altfel, moartea l-a secerat intr-o clinica de specialitate din Tg.Mures, unde se internase in urma cu o saptamana tocmai datorita problemelor cu inima.
Trupul neinsufletit va fi inhumat joi, in cimitirul bisericii Sfanta Treime din Scheii Brasovului.
Dumnezeu sa-l ierte daca a gresit si sa-l odihneasca in pace.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.