A inceput turneul indragostitilor

A inceput turneul indragostitilor

0 125


In perioada 9-14 februarie, la Brasov sunt organizate o serie de evenimente dedicate zilei iubirii si a indragostitilor de toate varstele, Valentine`s Day, reunite sub numele generic de „Love Tour”. Pe langa ingredientele specifice unui party traditional de Valentine’s Day, acest maraton de evenimente va cuprinde concerte live si piese de teatru, realizate in colaborare cu Club A din Bucuresti.


Toata distractia va culmina cu o Tombola plina cu premii extraordinare. Marele premiu al tombolei fiind o excursie pentru 2 persoane in Valea Prahovei, plus multe alte premii puse la bataie de Durex, Videonet, Blitz Shop, salon Stephanie etc.


„Love tour” a luat startul vineri, la ora 20.00, in Cafeneaua Graft cu o seara de teatru si continua sambata in locatiile „Acasa la Dracula” si „The Living Lounge Club” cu concerte si petreceri.


?


Programul evenimentului


Duminica 11 Februarie, ora 20:00


Farse de Amor si cantece Medievale


Deane’s Irish Pub & Grill


?


Luni 12 Februarie, ora 21:00


Concert Anti V-Day


Tapinarii


For Sale Pub


?


Marti 13 Februarie, ora 21:00


Stand Up Comedy


Captain Nemo Bistro Cafe


?


Miercuri 14 Februarie, ora 21:00


Circuitul se va incheia de Valentine’s Day, cand la Galeriile Corona se vor oficia casatorii „la minut”, incepand cu ora 17.00. Doua ore mai tarziu, la Pizzeria „La Rosa” se va organiza „Valentine’s Day Pizza”, iar incepand cu ora 22.00, va fi marea petrecere a indragostitilor in „Tequila Bowling”. Si aici se vor oficia casatorii provizorii si cuplurile vor putea imortaliza momentul sub „poarta sarutului”.
Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.