A inceput si la Brasov; DSP-urile din tara controleaza dezinfectantii din spitale!

A inceput si la Brasov; DSP-urile din tara controleaza dezinfectantii din spitale!

Ministerul Sanatatii a inceput si la Brasov prin Directia de Sanatate Publica controale in toate spitalele. Incepand de astazi se recolteaza probe din dezinfectantii folositi in spitalele de stat, care vor fi trimise la testare pentru a stabili eficienta acestora

Ministerul Sanatatii a inceput si la Brasov prin Directia de Sanatate Publica controale in toate spitalele. Incepand de astazi se recolteaza probe din dezinfectantii folositi in spitalele de stat, care vor fi trimise la testare pentru a stabili eficienta acestora. Se vor trimite probe si pentru a vedea daca toate concentratiile inscrise pe etichete se regasesc in continut.
Anchetele au fost demarate dupa ce in spatiul public au aparut dovezi potrivit carora substantele folosite la dezinfectia unitatilor medicale sunt diluate.
Compania care produce bioacidul aflat in centrul scandalului a oprit productia si distributia. Conducerea Directiei de Sanatate Publica nu a precizat in care din spitalele de pe raza judetului Brasov se foloseste dezinfectantul incriminat ca a fost diluat chiar si de 10 ori.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.