A inceput sesiunea speciala a tezelor unice

A inceput sesiunea speciala a tezelor unice

0 57

La sfarsitul saptamanii trecute a debutat sesiunea speciala a tezelor su subiect unic, sesiune organizata pentru elevii care din diferite motive nu au fost prezenti la prima sesiune a examenlor ce s-a desfasurat in perioada 6-16 mai 2008. Vineri, 23 mai a avut loc primul examen din cadrul sesiunii, la matematica, proba la care elevii au avut de rezolvcat varianta de subiect cu numarul 6.
Examenul va continua marti, 27 mai 2008, cand este programata teza la limba si literatura materna, iar pe 29 mai la istorie sau geografie (doar pentru elevii claselor a VIII-a). Ultimul examen din cadrul acestei sesiuni va avea loc pe data de 2 iunie, la limba si literatura romana. Dupa desfasurarea fiecarei teze, elevii si profesorii vor putea consulta pe site-ul ministerului baremele unice de evaluare si notare.
Evaluarea lucrarilor nu va dura mai mult de trei zile si va fi facuta de doi profesori din alte scoli decit cele din care provin lucrarile. Daca diferenta dintre notele acordate de cei doi profesori este mai mare de un punct, lucrarea va fi corectata de un al treilea profesor, iar nota acestuia va fi definitiva. Elevii vor avea posibilitatea sa depuna contestatii, in cazul in care nu sunt multumiti de notele obtinute, in data de 4 mai.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.