A inceput Raliul Brasovului

A inceput Raliul Brasovului

0 647
Considerata „Monte Carlo a Romaniei”, etapa de la Brasov, prima din Campionatul National de Raliuri, este si cea mai asteptata dintre toate. Nu numai pentru ca vine dupa  o pauza de iarna, in care pilotii au cautat sponsori si si-au pus la punct masinile, dar si datorita traseelor pe care se desfasoara, Raliul Tess este cea mai spectaculoasa etapa si da, de foarte multe ori, trendul in editia de campionat.
Din acest an, Federatia Romana de Automobilism Sportiv are o noua conducere, care isi propune sa-i aduca pe spectatori alaturi de acest sport si sa aduca intrecerea la un nivel apropiat al celor din Europa.
Cei mai nerabdatori sunt pilotii, care vor sa simta pedala de acceleratie in podeaua masinii si sa treaca linia de sosire cat mai rapid. Marco Tempestini anunta ca fiul sau ar putea fi marea surpriza a acestui an, iar Dan Girtofan, multi ani coechipierul lui Adi Berghea, si-ar dori o victorie pe care sa i-o dedice bunului sau prieten. Vicecampionul de anul trecut, Edwin Keleti vrea sa depaseasca aceasta performanta.
Joi seara, la 19:30, a avut loc startul festiv, in Piata Sfatului. In aceasta dimineata, la Predeal, areavea loc shakedown-ul, iar apoi trei probe speciale pentru ca sambata sa se desfasoare celelalte 6 speciale iar de la ora 21:00 va avea loc festivitatea de premiere.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.