A inceput numaratoare inversa pentru Guvernul Ponta

A inceput numaratoare inversa pentru Guvernul Ponta

0 501

Senatorul brasovean Nicolae Vlad Popa considera ca seria de initiative legislative prin care PSD incearca sa distruga mecanismele legislative si institutionale anticoruptie vor prejudicia grav imaginea social-democratilor

Senatorul brasovean Nicolae Vlad Popa considera ca seria de initiative legislative prin care PSD incearca sa distruga mecanismele legislative si institutionale anticoruptie vor prejudicia grav imaginea social-democratilor:

Nicolae Vlad Popa vorbeste despre tentative de a lovi in legislatia anticoruptie din Romania, atat in DNA cat si in ANI. E vorba de atacul la legile de organizare si functionare si la codul penal si la codul de procedura penala. Se doreste reeditarea acelei marti negre din 2012, tot intr-o zi de marti, saptamana viitoare, crede senatorul liberal.

Popa considera ca astfel de incercari nu vor face decat sa se schimbe majoritatea parlamentara.

Senatorul brasovean considera ca nici aliatii PSD-ului nu vor accepta astfel de acte care fac Romaniei o imagine proasta in Europa si duc la izolarea tarii noastre pe plan international.PONTA & ZGONEA & TARICEANU

Motive suficiente, crede liberalul Vlad Popa, pentru ca Victor Ponta sa plece de la sefia Guvernului.

Unele din propunerile PSD au ca obiectiv salvarea de la pedeapsa cu inchisoarea a politicienilor suspectati, inculpati, judecati sau condamnati pentru fapte de coruptie, si protejarea de confiscare a averilor acestora.

Astfel de prevederi vor determina, considera Nicolae Vlad Popa, un raport negativ pe Mecanismul de Cooperare si Verificare pe justitie.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.