A inceput montarea scenei pentru Cerbul de Aur

A inceput montarea scenei pentru Cerbul de Aur

0 67

Editia aniversara a Cerbului de Aur se apropie. Fiind si an electoral nimeni nu si-a mai permis sa tina festivalul pe tusa. Guvernul a suplimentat bugetul TVR, sefii institutiei s-au agitat si ei, iar autoritatile locale ne-au promis la un moment dat chiar doua festivaluri in acest an, numai sa fim multumiti. Nu sunt doua, e unul singur si sigur. Organizatorii incep montarea scenei in Piata Sfatului, astfel incat, in 31 August, cand incep repetitiile, scena sa fie functionala din toate punctele de vedere. Ca elemente de noutate, decorurile vor fi minimale, accentul punandu-se pe efectele speciale iar cchipamentele vor fi instalate intr-un turn cu trei niveluri. De aici se vor coordona luminile, sunetul, camerele de luat vederi si efectele pirotehnice. Pentru cei care nu vor avea bilet, dar vor sa urmareasca spectacolele cat mai de aproape, vor fi instalate doua ecrane cu o suprafata de 24 mp fiecare, vizibile de pe strazile Republicii si Muresenilor.
Spre deosebire de anii trecuti, locurile vor fi reduse cu 2000 (vor fi cca. 4000 de locuri disponibile pentru public), astfel incat este posibila montarea unor scaune putin mai mari si mai confortabile.
Pretul unui bilet este cuprins intre 30 si 70 lei, iar pentru spectacolele folclorice intre 20 si 40 lei, in functie de ampalsamentul locului in amfiteatru.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.