A inceput luna curateniei de primavara la Brasov

A inceput luna curateniei de primavara la Brasov

0 86

Incepand cu data de 26.03.2009, la Brasov incepe luna curateniei si va fi declansata o ampla actiune de curatenie a domeniului public si privat, in toate cartierele municipiului Brasov.
Toate persoanele fizice si juridice (asociatii de proprietari, societati comerciale,
institutii publice si de invatamant) sunt invitate, in perioada 26.03.2009 – 05.04.2009, sa contribuie la realizarea acesteia, prin luarea de masuri care sa duca la curatarea spatiilor verzi, aleilor, trotuarelor si a rigolelor stradale din perimetrul imobilelor de locuit si a celor cu alta destinatie.
Se interzice taierea sau toaletarea neautorizata a arborilor si arbustilor de pe domeniul public si privat al municipiului.
Deseurile rezultate ca urmare a acestei activitati vor fi depozitate langa punctele de colectare a deseurilor menajere, cat mai compact, urmand ca acestea sa fie transportate de catre operatorii de salubrizare imputerniciti de catre Primaria Municipiului Brasov.
Totodata, toti cetatenii care doresc sa renunte la obiectele casnice care nu mai prezinta
utilitate sau fac curatenie generala si doresc sa se dispenseze de lucruri nefolositoare, altele decat deseuri menajere, o pot face in locuri special amenajate la platformele de gunoi sau in containere de 8 m.c., de culoare portocalie, dispuse pe domeniul public.
Pentru detalii privind depozitarea acestora, puteti consulta site-ul municipalitatii unde veti gasi toate amplasamentele fiecarui cartier.
Pentru situatiile cand deseurile rezultate in urma curateniei de primavara nu pot fi depozitate in aceste containere, rugam cetatenii sa comunice telefonic adresa la Primaria Brasov in vederea ridicarii, la numerele: 0268-415264 intre 8.00 – 16.00 sau 0268-416550/169, 0268-984, intre orele 16.00 – 08.00.
Primaria va asigura transportul deseurilor rezultate in urma efectuarii curateniei de primavara.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.