A inceput inscrierea pentru BAC 2008

A inceput inscrierea pentru BAC 2008

0 60

Mai sunt aproxiamtiv doua luni pana la marele examen de maturitate pe care adolescenti din toata tara il asteapta cu nerabdare.
Examenul National de Bacalaureat se va desfasura, ca de obicei, la sfarsitul lunii iunie, insa inscrierile pentru sustinerea lui au inceput deja inca de saptamana trecuta, teoretic, de la 1 mai, dar practic, inscrierile au inceput de ieri, 5 mai. Perioada de inscriere nu va dura mai mult de cateva zile, adica pana vineri, 9 mai.
Ministerul Educatiei a amintit faptul ca pe langa elevii din seria curenta, se pot inscrie si candidati din seriile trecute care nu au promovat acest examen.
Cei care se vor ocupa direct de fiecare elev in parte vor fi profesorii diriginti care ii vor supraveghea pe candidati atunci cand vor alege optiunile pentru examen si vor avea grija ca fiecare cerere de inscriere sa fie semnata de elev in persoana.
De asemenea, se aminteste faptul ca cei care nu au obtinut bacalaureatul, dar au trecut anumite probe la sesiunile trecute pot solicita recunoasterea probelor promovate.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.