A început ediţia a VII-a a Festivalului de Carte şi Muzică

A început ediţia a VII-a a Festivalului de Carte şi Muzică

0 182

Până duminică, pe Aleea Cărţii din Piaţa Sfatului, braşovenii şi turiştii sunt aşteptaţi cu mii de titluri de cărţi din domenii diverse, muzică de bună calitate, artişti îndrăgiţi

Până duminică, pe Aleea Cărţii din Piaţa Sfatului, braşovenii şi turiştii sunt aşteptaţi cu mii de titluri de cărţi din domenii diverse, muzică de bună calitate, artişti îndrăgiţi şi multe lansări de carte.
În acest an participă peste 100 de edituri și case de discuri. Oferta cuprinde de la beletristică până la cărţi de dezvoltare personală sau pentru copii, in limbile română şi engleză. Pe lângă oferta de carte şi muzică, Festivalul propune numeroase evenimente conexe.
Muzica şi spectacolele au un loc aparte în programul festivalului.
În cinstea Centenarului, aseară a avut loc spectacolul extraordinar „România 100 – Suflet românesc”, cu Claudia Motea, Dana şi Liviu Pancu.
Fiecare seară va fi încheiată, de altfel, cu recitaluri extraordinare ale unor artişti îndrăgiţi.
În această seară pe scena festivalului urcă Ducu Bertzi şi Magda Puskas, alături de Nicu Alifantis, sâmbătă va cânta îndrăgita trupă Vama iar duminică este programată o seară de folclor.
Festivalul de Carte și Muzică este organizat de Asociaţia Libris Cultural şi este cofinanţat din bugetul municipiului, prin Ghidul de finanțare a proiectelor culturale al Primăriei Brașov.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.