A inceput cursa pentru Vanghelion

A inceput cursa pentru Vanghelion

0 101


Revelionul organizat de Primarul Sectorului 5 din capitala, Marean Vanghelie a devenit deja traditie. Consacrata sub numele de Vanghelion, petrecerea de la Cumpana dintre ani organizata de primarul pesedist ii atrage pe bucuresteni ca un magnet datorita preturilor mici. In fiecare an oamenii se calca in picioare pentru un bilet la Vanghelion.


In acest an cozile la bilete s-au format cu cinci zile inainte de eveniment si cu o zi inainte de punerea in vanzare a biletelor. S-au alcatuit liste de asteptare iar amatorii si-au petrecut ziua de joi ?in fata Primariei de sector in speranta ca biletele vor fi vandute cu o zi inainte. Nici frigul, nici intunericul nu-i clinteste din loc pe amatorii de distractie la preturi pe masura buzunarelor majoritatii romanilor.


Poate ca efortul merita. Pe langa o masa buna si ieftina, petrecerea se va bucura de prezenta a anumersori artisti romani si straini care vor fi adusi sa cante in noaptea dintre ani. Fanii se vor bucura sa-l asculte pe Tom Jones, pe Mandinga si pe cei de la Holograf. Acestia sunt doar cativa dintre invitatii surpriza de la Vanghelion.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.