A inceput Best Film Festival

A inceput Best Film Festival

0 74

Marti, 18 martie, a debutat la Brasov cea de-a doua editie a Festivalului de Film de Scurt Metraj pentru Studenti. Festivalul se va desfasura in doua locatii: la Centrul Cultural Reduta (in zilele de 18, 20 si 21 martie) si la Libraria Okian in 19 martie.
BEST Film Festival este un eveniment cultural, un festival concurs de film adresat studentilor si proaspetilor absolventi. Acest festival concurs cuprinde 2 categorii principale: Sectiunea de Film de scurt metraj /animatie maxim 30 minute si Sectiunea de Film facut cu telefonul mobil sau aparatul foto maxim 5 minute.
Anul trecut, la prima editie a acestui festival au participat 47 de concurenti (din 11 orase), cu 63 de lucrari inscrise in concurs. Anul acesta, cea de-a doua editie a festivalului va fi mediatizata si promovata la nivel national, deoarece organizatorii intentioneaza sa imbunatateasca anvergura si calitatea evenimentului si, implicit, sa atraga cat mai multi colaboratori si participanti. Editia de anul acesta se va desfasura timp de patru zile, intre 18 si 21 martie 2008.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.