A incendiat doua masini din razbunare

A incendiat doua masini din razbunare

0 105

Fapta s-a petrecut in noaptea de 19 spre 20 martie pe strada Invatatorilor din cartierul Schei, cand faptasul – un tanar de 20 de ani – si-a adus aminte ca are de reglat niste conturi cu un cunoscut. I-a incendiat masina insa focul s-a extins si la un autoturism aflat in apropriere, care a fost distrus pe jumatate. Prejudiciul total este de 20.000 de lei. Piromanul este cercetat penal si risca pana la 15 ani inchisoare.
Tanarul de 20 de ani fusese la un chef, in zona. Dupa ce a baut cateva pahare, si-a adus aminte de conflictul pe care il are cu pagubitul. A pus mana pe un ciocan si, in jurul orei 01.00, si-a varsat nervii pe masina acestuia, dupa care s-a intors la chef. Dupa trei ore, s-a gandit insa ca nu s-a razbunat suficient.
Cei sositi la locul incidentului au incercat sa salveze masina si au impins-o, dar autoturismul Mazda a luat-o la vale si a intrat direct in Logan. Autorul a fost prins in urma cu doua zile.
Autoturismul Mazda a fost distrus in proportie de 90% si iar paguba este de 8.000 de lei. incendierea Loganului, desi a fost avariat doar pe jumatate, a generat un prejudiciu de 12.000 de lei. Faptasul este cercetat penal si risca pana la 15 ani inchisoare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.