A fugit dupa hot, l-a prins si l-a predat politistilor

A fugit dupa hot, l-a prins si l-a predat politistilor

0 504

Este gestul de civism al unui tinar student din Brasov care a suprins un hot in timp ce ii sustragea unui barbat un telefon mobil. Mihai Alexandru Tudorache a alergat dupa infractor si l-a prins iar cativa brasoveni au alertat politia

Este gestul de civism al unui tinar student din Brasov care a suprins un hot in timp ce ii sustragea unui barbat un telefon mobil. Mihai Alexandru Tudorache a alergat dupa infractor si l-a prins iar cativa brasoveni au alertat politia. Pentru fapta sa, tanarul a fost recompenat de Inspectoratul judetean de politie.

Sambata dupa amiaza, studentul brasovean care locuieste intr-un apartament din zona Pietii Dacia, invata pentru examen. La un moment dat, a auzit strigate de ajutor din strada.

A coborat imediat si, in parcarea din fata blocului, a fost martorul unei tilharii.

Primul instinct al tinarului a fost acela de a prinde hotul, pe urmele caruia a pornit imediat. L-a prins pe tilhar dupa un sprint sanatos printre blocuri.hot prins

Imediat dupa apelul la 112 facut de vecini, politisti de la Sectia 3 s-au deplasat la fata locului si, cu ajutorul studentului, s-a reusit prinderea suspectului de 30 de ani din Apata.

Acesta a fost retinut si prezentat magistratilor care au dispus arestarea lui preventiva pentru 30 de zile.

Pentru fapta sa, Mihai a fost recompensat de oamenii legii.

Mihai Alexandru Tudorache, de loc din comuna Maierus, are 23 de ani si este student in anul 4 la Facultatea de Constructii a Universitatii Transilvania – specializarea Constructii civile si industriale.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.