A fost reînviat brandul Farul Constanța; când va lua Brașovul exemplul?

A fost reînviat brandul Farul Constanța; când va lua Brașovul exemplul?

0 48

A reapărut un brand al fotbalului românesc! O echipă care reface o tradiție în fotbalul nostru, un nume de legendă în prima ligă fotbalistică din România : Farul Constanța. Acest lucru a fost posibil prin fuziunea dintre Viitorul Constanța, din Liga I și Farul Constanța, liga secundă. Gică Hagi va antrena Farul Constanţa. Evenimentul a fost marcat printr-o conferinţă de presă la care au participat Gică Hagi, Gică Popescu, Ciprian Marica, dar şi autorităţile locale constănțene.

În fața reprezentanților presei au fost, printre alții, Gică Hagi, Gică Popescu, Ciprian Marica, Tibi Curt și Zoltan Iașko.  Noua echipă se va numi Farul Constanța și va avea culorile tradiționale alb-albastru. Gică Hagi revine pe bancă, după o pauză de un an – va fi antrenorul Farului. Președintele noii echipe va fi Gică Popescu.

„Această fuziune este cea mai importantă mișcare sportivă din istoria sportului autohton. Pentru mine are o dublă însemnătate. Sunt aici în calitate de președinte al Farului Constanța și întoarcerea pe bancă a lui Gică.

Este fuziunea acestor branduri și, al doilea lucru, întoarcerea pe bancă a lui Gică Hagi”, a declarat Gică Popescu la eveniment.

Evenimentul de la malul Mării Negre aduce, din nou în discuție, situația fotbalului brașovean, lăsat de izbeliște, tocmai când Corona a promovat în liga secundă. Nu se mai aude nimic despre proiectul refacerii clubului de elită de sub Tâmpa, care, la fel ca Farul, a fost un brand în fotbalul românesc…Acum, la Brașov, se aude doar duelul verbal, ironic și amenințător, al galeriilor unor echipe, acuzele și vorbele grele, care nu fac altceva decât să amâne proiectul renașterii echipei de top a Brașovului. Păcat!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.