A fost inaugurat Târgul de Carte Gaudeamus Radio România Brașov

A fost inaugurat Târgul de Carte Gaudeamus Radio România Brașov

1 171

În Piața Sf. Ioan, din centrul vechi al Brașovului, a fost inaugurat Târgul de Carte Gaudeamus Radio România. Este pentru prima dată când Târgul poposește la poalele Tâmpei. Pe parcursul celor cinci zile ale manifestării, 30 de edituri și agenții de difuzare de carte, își vor expune volumele, dar vizitatorii vor avea parte și de alte evenimente atractive. Dintre acestea, menționăm manifestările dedicate Zilei Limbii Române, care se vor desfășura în 31 august, în Piața Sf. Ioan și vor fi organizate de Radio România Cultural și Primăria Municipiului Brașov. La deschiderea oficială a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România Brașov a fost prezent și președintele director general al Societății Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, alături de primarul Brașovului, George Scripcaru și de prefectul Brașovului, Marian rasaliu. Președinte de onoare al Târgului Gaudeamus Radio România Brașov a fost desemnat preotul profesor Vasile Oltean, directorul Muzeului Primei Școli Românești din Scheii Brașovului.
După inaugurarea oficială, președintele director general al SRR, împreună cu primarul George Scripcaru, au vizitat Târgul Gaudeamus, George Scripcaru primind cărți cadou de la organizatori
D.D.

COMENTARII

  1. Toate conducerile RRA din ultimii ani au ocolit Brașovul, editia din acest an al Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, este pentru prima data organizata in municipiul nostru. Multumim dle presedinte Georgică Severin. Ati face inca un lucru bun daca veti continua sa scuturati institutia de #-isti si portocalii. Si de ce nu, daca tot se pare ca reformati institutia, cand veti schimba statutul si vom vedea o statie completa RRA Brasov, nu drupa minusculă agatata de Tg. Mures? Acest lucru pare a fi posibil acum si pentru ca, un cunoscut client al parchetelor (inclusiv DNA), Aristotel Cancescu, cel care a blocat permanent prin intermediul Statului Subteran si Paralel orice intentie de dezvoltare la Brasov a RRA si TVR, pare ca nu mai are influenta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.