A fost demontata o mare minciuna: Adrian Mititelu nu deţine dreptul...

A fost demontata o mare minciuna: Adrian Mititelu nu deţine dreptul de a folosi numele Universitatea Craiova!!

0 274

Curtea de Apel Bucureşti a respins astăzi apelul formulat de Adrian Mititelu în procesul privind palmaresul Universităţii Craiova, acesta rămânând în posesia CS Universitatea Craiova, după cum stabilise anterior Tribunalul Bucureşti.
În motivarea Tribunalului Bucureşti se preciza că Fotbal Club U Craiova SA şi familia Mititelu au înregistrat cu rea credinţă la OSIM marca Universitatea Craiova, aceasta aparţinând de fapt Clubului Sportiv Universitatea Craiova. Astfel, denumirea, stemele legendarei Ştiinţa Craiova aparţin Clubului Sportiv Universitatea, club de drept public  şi a cărui echipă de fotbal, refondată în 2013, cu susţinerea Olguţei Vasilescu, activează acum în Liga I.
În motivare se preciza că Adrian Mititelu nu deţine dreptul de a folosi numele Universitatea Craiova şi nici stemele Ştiinţei, dar şi că firma lui Mititelu, Fotbal Club U Craiov SA nu este nici măcar urmaşa echipei FC Universitatea Craiova, desprinsă din Clubul Sportiv în 1991.

Ce mai preciza motivarea Tribunalului Bucureşti:Universitatea Craiova

  • „Clubul Sportiv Universitatea Craiova este continuatorul Clubului Sportiv din 1948”
  • „Fotbal Club U Craiova SA şi intervenienţii Mititelu nu pot invoca cum că ar fi continuatori ai Clubului Sportiv Universitatea Craiova înfiinţat în 1948”
  • „Fotbal Club U Craiova SA nu a primit dreptul de folosire a sintagmei Universitatea Craiova şi nici drepturi asupa însemnelor şi culorilor Clubului”
  • „Fotbal Club U Craiova SA este cea care a înregistrat cu rea credinţă marca Universitatea Craiova, cesionată ulterior intervenienţilor Mititelu, care au înregistrat cu rea credinţă marca FC Universitatea Craiova, fiind îndeplinite condiţiile pentru anularea acestora. Intervenienţii cunoşteau faptul că denumirea Universitatea Craiova nu le aparţine şi nu sunt continuatorii Clubului Sportiv şi nici ai Fotbal Club Universitatea Craiova, desprinsă din Clubul Sportiv”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.