A doua victorie pentru CS „SR” Municipal Brașov, în meciurile de pregătire...

A doua victorie pentru CS „SR” Municipal Brașov, în meciurile de pregătire : 3-2, cu FK Miercurea Ciuc

0 180

Proaspăt promovata în Liga a treia de fotbal, CS „SR” Municipal Brașov, a trecut miercuri, pe teren propriu, cu 3-2, de FK Miercurea Ciuc, în al treilea meci amical disputat de echipa Brașovului, în perioada precompetițională. Pentru echipa brașoveană au marcat : E. Popa (min. 26 și 48) și Toader (min. 71). Meciul s-a disputat într-un ritm destul de alert, cu destule faze la ambele porți, dar mai mult la poarta echipei oaspete, aproape de gol fiind, pe parcursul partidei, E. Popa sau Avram. De menționat că Andrei Poverlovici, căpitanul echipei brașovene, a fost eliminat în minutul 55, după ce și-a accidentat un adversar cu piciorul, provocându-i, probabil, o fractură nazală, din moment ce ambulanța, chemată la stadion, la transportat pe ciucan la spital!
CS „SR” Municipal Brașov : A. Popa – Răduțoiu (Danciu), Poverlovici (Toader), R. Damian (Abdul), Voicu (Dragomir) – Leonte, Țuțu, Burlacu (Cocan), Boția (Strătilă) – Răchișan, E. Popa (Avram).
A fost un test util, cu un adversar puternic, un meci cu ritm. Îmi pare rău că am primit două goluri stupide și că am ratat multe ocazii. Sper că acest rezultat și jocul prestat vor da încredere jucătorilor. Trebuie să arătăm din ce în ce mai bine și am mare încredere în acești băieți. Știu cum muncim, știu ce pregătim și îmi doresc să avem liniștea pentru a ne antrena cum trebuie. Dintre jucătorii aflați în testare, Avram va rămâne, iar legat de Abdul, voi discuta cu cei din conducerea clubului, pentru că este un jucător tânăr care promite”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

Susținerea financiară, încă o necunoscută!

Chiar dacă au obținut acceptul oamenilor de fotbal din București, care doresc să susțină echipa, conducătorii ACS „SR” Municipal Brașov nu sunt încă liniștiți. Aceasta, deoarece, cei care doresc implicarea la echipă oferă bani doar pentru salariile jucătorilor, punând la bătaie aproximativ 400 de mii de euro pentru întreg sezonul. De aceea, conducerea echipei brașovene așteaptă răspunsul de la Primăria Brașov, acolo unde au fost înaintate actele, pentru ca municipalitatea să se implice, în ceea ce înseamnă plata utilităților la stadionul unde va juca echipa brașoveană. În proiectul înaintat către Primăria Brașov, ca variantă de rezervă a fost trecută și disputarea meciurilor pe stadionul Carpați, aflat în proprietatea municipalității. Mai mult, conducerea echipei brașovene așteaptă și aprobarea proiectului de finanțare înaintat către Consiliul Județean dar și ca omul de afaceri Simon Maurer să continue acordarea unui sprijin material, iar în acest scop, va fi antamată o nouîă discuție cu acesta, după ce se va întoarce din concediu.
Sâmbătă, ACS „SR” Municipal Brașov va susține un nou meci amical, cu AFC Hărman, tot pe Stadionul „Tineretului”.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.