A doua etapa de dezinsectie in Brasov

A doua etapa de dezinsectie in Brasov

0 215

In perioada 11.07.2007-22.07.2007, Primaria Brasov va efectua dezinsectia? domeniului public si privat in municipiul Brasov, etapa a doua. Primaria Municipiului Brasov executa operatiunile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pe domeniul public si privat al municipiului Brasov, itn baza contractului nr. 353/2005, de delegare a gestiunii? serviciilor mentionate anterior, contract itncheiat itntre Consiliul Local al Municipiului Brasov itn calitate de concedent si S.C. CORAL Impex S.R.L. Ploiesti itn calitate de concesionar. Operatiunea de dezinsectie se face cu substante de combatere avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar-umana.


Potrivit conducerii municipalitatii, substantele folosite pentru actiunea de dezinsectie a domeniului public si privat al municipiului, nu sunt daunatoare oamenilor, animalelor, pestilor, nu lasa reziduuri si sunt exceptate de la cerintele de toleranta pentru reziduuri pesticide.


?


Agentii economici, institutiile publice, asociatiile de proprietari (locatari), au obligatia de a efectua dezinsectia pe suprafetele care le detin, concomitent cu actiunile desfasurate pe domeniul public si privat, urmand ca dupa finalizarea perioadei, sa prezinte documentele justificative efectuarii activitatilor mentionate, organelor de control abilitate .


Neexecutarea acestei activitati de catre persoanele fizice sau juridice, atrage dupa sine sanctionarea acestora conform H.C.L. nr.127/2005, cu amenzi contraventionale cuprinse itntre 200 – 500 lei pentru persoane fizice si 500 – 1.000 lei pentru persoane juridice.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.