A doua editie a Bookfest la Brasov, din 1 Decembrie

A doua editie a Bookfest la Brasov, din 1 Decembrie

0 397

Peste 10.000 de carti si multe evenimente interesante la salonul de carte Bookfest Brasov, a caruia a doua editie va avea loc intre 1 si 4 decembrie la Aula „Universitatii Transilvania”. Ultimul eveniment cultural de amploare al anului, Bookfest Brasov este o sarbatoare completa a cartii si aduce toate noutatile relevante ale sezonului

Peste 10.000 de carti si multe evenimente interesante la salonul de carte Bookfest Brasov, a caruia a doua editie va avea loc intre 1 si 4 decembrie la Aula „Universitatii Transilvania”.
Ultimul eveniment cultural de amploare al anului, Bookfest Brasov este o sarbatoare completa a cartii si aduce toate noutatile relevante ale sezonului. Brasovenii se vor bucura de intalniri cu autori romani si straini dar si de proiectii gratuite de film.
Evenimentul se deschide pe 1 decembrie, cand Carmen Gheorghe isi va prezenta cele trei volume Tatuaj sub glezna stanga, Hamburgerul lui James Joyce si Cassa Dante. Traducatorul Dan Croitoru si profesorul Adrian Lacatus vor trece in revista carti semnate de mari nume ale literaturii universale. Editura Universitatii Transilvania va lansa antologia de teatru „Ziua gandacului de bucatarie” de Mihai Ignat. Evenimentul va fi urmat de lansarea volumelor 5 si 6 din seria de autor Gheorghe Craciun.boofest1
La Bookfest Brasov vine sambata viitoare si istoricul Lucian Boia, pentru a-si prezenta cel mai recent volum „Un joc fara reguli. Despre imprevizibilitatea istoriei” , cel mai vandut titlu la Targul Gaudeamus. Cititorii brasoveni vor avea acces la noutatile propuse de cele mai importante edituri din tara, carti intrate deja pe listele de bestseller-uri.
Bookfest este cel mai important salon de carte din Romania si singurul eveniment al industriei editoriale care a reusit sa capete o dimensiune internationala marcanta. Accesul publicului va fi gratuit la toate evenimentele, inclusiv la proiectiile de film de scurtmetraj. Programul zilnic de vizitare este intre orele 10.00 si 20.00.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.