A disparut sotul disparutei

A disparut sotul disparutei

0 223

Cazul Elodiei Maria Ghinescu, avocata devenita de negasit de aproape trei saptamani, va rasufla de-acum in presa chiar si mai putin decat o facea pana astazi. Cercetarile au fost preluate de procurorii bucuresteni, confirmand banuielile initiale ale presei ca este vorba despre un caz mai urat si mai complex decat o simpla neintelegere intre soti. Justitia paralela care functioneaza la granita legalitatii in Romania, s-a pus si ea in miscare, cu apetitul justitiar pe care i-l cunoastem. Incoruptibilii jurnalisti de la OTV au apucat un fir al afacerii si-l vor depana de-acum incolo direct de la ei din studio, pana la capatul ghemului.


Deocamdata, trebuie sa ne multumim cu zvonurile ce mai razbat din cand in cand din dosarele anchetatorilor. Care vorbesc despre niste pete de sange suspecte apartinand victimei, descoperite in apartamentul pe care disparuta il impartea cu sotul politist. Infirmate, ce-i drept, de catre procurori, care n-au dorit sa confirme nici amanuntul ca doamna avocat avea, in perioada disparitiei, o legatura cu un ofiter SRI, impreuna cu care tocmai petrecuse o vacanta in Dubai.


Oamenii par preocupati exclusiv sa afle unde a disparut sotul politist, devenit de negasit de cateva zile, de cand s-a externat dintr-un spital de psihiatrie.


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.