Islamizarea Europei (documentar israelian) ! (cu link-uru de acces)

Islamizarea Europei (documentar israelian) ! (cu link-uru de acces)

0 508

Documentarul releva la ce s-a ajuns in Europa in ultimele decenii prin ingineriile sociale care au vizat mixajul populatiilor, culturilor si religilor.
Se pare ca tinta acestui proces controlat si voit de elite este slabirea si in final dezagregarea statelor natiuni ale Europei.
Islamicii sunt si ei niste victime desi la prima vedere s-ar parea ca ei ar conduce ostilitatile pentru crearea unei Europe islamice.
A se urmari aici:

http://inliniedreapta.net/lavedere/documentar-israelian-despre-islamizarea-europei-episodul1-izolare/

Mai jos puteți urmări prima parte din cele patru a documentarului israelian realizat de Zvi Yehezkeli și David Deryi despre islamizarea accelerată a Europei.

Realizatorul filmului este un israelian care vorbește arabă fără accent, iar asta i-a fost suficient pentru a se putea infiltra în comunitatea musulană din mai multe „no-go zones” (despre zonele islamice din Europa, citiți ZUS) din Suedia și Franța, pentru a înțelege mai bine mentalitatea din interiorul comunității islamice europene.

Nu este irelevant faptul că documentarul a fost realizat de israelieni. Israelul se confruntă cu islamismul de la inființare și știe cu cine are de-a face, spre deosebire de Europa „multiculturală”, încă orbită de ideologie.

Documentarul începe vorbind despre milioanele de musulmani acceptați în Europa în ultimele decenii, imigranți care resping integrarea și se ghetoizează în zone ce le transformă în focare de crimă, trafic de droguri și extremism religios. Teama de revoltele musulmane este din ce în ce mai prezentă în Europa.

„Vă invit la o plimbare prin Europa obișnuită, unde furia imigranților musulmani s-a făcut deja simțită, în locuri în care frica duce zilnic la confruntări reale între culturi și civilizații, între est și vest.”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.