Ioan Niculae a ieşit din închisoare eliberat conditionat!

Ioan Niculae a ieşit din închisoare eliberat conditionat!

0 437

Sunt destui care voit sau involuntar ar putea face o confuzie de nume. Asa este, Ioan Niculae a ieşit din închisoare, dar nu este vorba de Neculae de Codlea (Brasov), patron (in urma privatizarii a mai multor unitati industriale, cea mai cunoscuta IABv – ROMAN SA – producator de camioane, pentru cei care nu stiu ca la noi se producea asa ceva) si al echipei de fotbal FC Brasov.
In informatia de presa este vorba de alt Niculae (scris cu „i”) si acesta om de afaceri (patron a mai multor fabrici si combinate care au fost „privatizate de ’89”) care a fost eliberat în urma deciziei Tribunalului Dâmboviţa. Confuzia intre cei doi poate fi si din cauza ca ambii sunt patroni de echipe de fotbal. In acest caz este vorba de ASTRA, campioana primei devizii in sezonul 2015-2016 si nu de FC Brasov ce activeaza in divizia secunta si pare a fi la un pas de faliment/desfiintare.
Avocaţii „eliberatului” au susţinut că a avut un comportament exemplar cât timp a fost încarcerat şi că a efectuat deja suficiente zile după gratii pentru a putea fi eliberat condiţionat. Ioan Niculae
Ioan Niculae era încarcerat la Penitenciarul Găeşti, unde ispăşea o pedeapsă de 2 ani şi jumătate.
El a executat un an şi 3 luni din pedeapsă.
Niculae nu a fost condamnat pentru infractiuni economice, nerespectarea contractelor de privatizarte, fraude sau evaziune, ci a fost condamnat pentru sponsorizarea ilegală a campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană din 2009.

Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.