Kovesi despre DNA: „E trist ca, într-o țară democratică, o instituție de...

Kovesi despre DNA:
„E trist ca, într-o țară democratică, o instituție de forță să se bucure de o asemenea popularitate”!

0 412

De acord, DNA face o treaba buna, dar... cam pe jumatate! Ce face, sau ce propune respectivul Departament, sa si adune la Buget pagubele descoperite? Ca de furat, stiam toti ca se fura in Draci! Din pacate marii hoti si devalizatori tot la Monte Carlo au sarbatorit Revelionul si tot acolo fac...si re-Invierea!

aaDupă ce Direcția Națională Anticorupție a primit din partea Alianței DE OPERETA pentru o Românie Curată premiul pentru cea mai activă instituție în anul 2015 în favoarea bunei guvernări,Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat că este trist faptul ca într-o țară democratică , o instituție de forță să se bucure de o asemenea popularitate în rândul cetățenilor.
Societatea Academică din România (CUM POATE FI ADMISA, alăturarea  vechii denumiri a Academiei Romane  de shushaneaua sorosista a unor ong-uri de duzina intitulata popompos Alianța pentru o Românie Curată?, a acordat mai multe premii judecătorilor, instituțiilor publice, grupurilor și cetățenilor care s-au evidențiat în mod pozitiv prin faptele lor în 2015 și care au fost votați pentru eficiență de cititorii România Curată.
Astfel, premiul pentru cea mai activă instituție în favoarea bunei guvernări a fost acordat Direcției Naționale Anticorupție, pentru care au votat 73% dintre cititorii ARC. Premiul a constat într-o minge de baschet, care i-a fost înmânată procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.
Șefa DNA a mai spus că este emoționată pentru faptul că a primit ca premiu o minge de baschet, deoarece în tinerețe a practicat acest sport.
„Pot să vă spun că cele mai emoționante momente ca jucător de baschet au fost atunci când se cânta imnul țării. Sunt foarte rare momentele când se cântă imnul țării pentru tine și pot să consider că astăzi s-a cântat imnul țării pentru DNA”, a afirmat Kovesi.

Este trist că într-o țară democratică o instituție de forță să se bucure de o asemenea popularitate, dar cred că acest lucru ne arată o dorință foarte mare a cetățenilor de a rezolva această problemă a corupției. Acum 10 ani, corupția era un fenomen sistemic în România. Nu putem spune că acum nu este o problemă gravă sau nu putem spune că este o problemă care nu s-a rezolvat.
Putem însă spune că avem instituții care luptă eficient în combaterea acestui fenomen și rezultatele din ultimii ani dovedesc acest lucru. DNA nu este un om, DNA este o instituție formată din oameni tineri, oameni curajoși, activi, care doresc să facă ceva și să schimbe lucrurile în România”,
a declarat Laura Codruța Kovesi.
Ea a adăugat că acest premiu îi onorează pe toți procurorii DNA, adăugând că cel mai important aliat în lupta împotriva corupției a fost sprijinul venit de la cetățeni.

De acord, DNA face o treaba buna, dar… cam pe jumatate! Ce face, sau ce propune respectivul Departament, sa si adune la Buget pagubele descoperite? Ca de furat, stiam toti ca se fura in Draci! Din pacate marii hoti si devalizatori tot la Monte Carlo au sarbatorit  Revelionul si tot acolo fac…si re-Invierea!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.