Infirmeria de la Corona Brașov și meciul de la Odense…

Infirmeria de la Corona Brașov și meciul de la Odense…

0 553

La sfârșitul acestei săptămâni, handbalistele de la Corona Brașov iau drumul Danemarcei, pentru a se duela cu Odense, în prima manșă din sferturile de finală ale Cupei EHF. Echipa brașoveană va înfrunta una din formațiile daneze aflate ,,pe val”, din moment ce a câștigat ultimele patru meciuri în campionatul acestei țări, printre care și partida cu fosta lideră, Midtjylland!

Situația echipei brașovene nu este una prea roz, din moment ce lotul este decimat de accidentări. Astfel, nu vor juca Ciuciulete și Briscan, iar Cartaș, Zamfir și Chiper au probleme cu accidentări mai noi și ar putea evolua cu rezerve…

Știm foarte bine că vom avea în față o echipă cu o mentalitate foarte puternică, o echipă care indiferent de rezultatul care se va întregistra în danemarca, nu va renunța la luptă. Sîntem conștienți că echipa care va merge mai departe, se va decide în returul de la Brașov, mai ales că în handbal se știe că pot apărea des răsturnări de situații. Totuși, am mare încredere în fete că își doresc foarte tare să facă un joc bun și să se califice în turul următor. Este important pentru ele, pentru noi, pentru public, toată umea are doar de cîștigat dintr-o calificare a nostră în semifinale”, a declarat antrenorul Bogdan Burcea

Cristina Zamfir va evolua cu ruptură fibrilară!

Interul Coronei, Cristina Zamfir, care suferă de ruptură fibrilară, ar putea intra pe teren în Danemarca, deși nu s-a antrenat în această săptămână. Ea a declarat : ,,Este clar că va fi un meci foarte greu, nici nu ne așteptăm la altceva în condițiile în care vorbim despre un meci din sferturile de finale ale unei cupe europene. Noi ne dorim cu tot sufletul să facem un meci foarte bun acolo și să scoatem un rezultat bun. Dinm păcate, nu putem promite că acest lucru se va întîmpla. Putem însă să promitem că vom lupta din primul pînă în ultimul minut, pentru că ne dorim extrem de tare o calificare în semifinale. Este foarte adevărat că plecăm la drum cu multe probleme medicale, dar sperăm ca pînă la ora jocului să reușim să ne recuperăm măcar noi cele cu accidentări mai ușoare, să strîngem din dință și să dăm tot ce avem mai bun”.

Și pivotul Daniela Rațiu își dorește enorm o calificare în semifinale: ,,Ca orice joc de cupe europene ne așteptăm să fie dificil și sîntem pregătite pentru acest lucru. Pentru noi este foarte importantă calificarea, iar ăpersonalm pot spune că nu am mai ajuns niciodată în carieră la un asemenea nivel, astfel că îmi doresc foarte tare să trecem în turul următor. Ar fi extraordinar să ajungem în semifinalele Cupei EHF. Ne-am făcut foarte bine temele și știm ce ne așteaptă. Consider că dacă fiecare jucătoare care se va afla în teren va respecta întocmai indicațiile date, atunci avem șanse mari să obținem ceea ce ne dorim”.

Manșa tur este programată la ora 17,00, ora României, iar returul de la Brașov, la ora 14,00!

Manșa tur din sferturile de finală ale Cupei EHF se va juca duminică, în deplasare cu HC Odense, de la ora 17.00, ora României și va fi arbitrată de un cuplu din Cipru (!). Returul sferturilor de finală se va disputa pe 28 fabruarie, la Brașov, cu începere de la ora 14,00!

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.