Europa fără chiloți, exact cum le place iubitorilor lui Allah !!

Europa fără chiloți, exact cum le place iubitorilor lui Allah !!

0 594
Am inceput cu exemplul ăsta, doar  să nu vă mirați că ei vin in Europa ca refugiați și abia apoi  că ne violează nevestele și fiicele. Acesta e doar începutul. Partea cu omorâtul pe stradă, urmează. 
De revelion, au aruncat (pentru amuzament, desigur) cu pocnitori și artificii în mulțimea non-islamică. Mulțimea  i-a așteptat rânjind tâmp în gări, cu pancarte pe care erau scrise urări de bun venit, inimioare și floricele, nu contează… pentru Islam.
Unii s-au dus să le cânte de bun venit, deși la ieșirea din gară, niște mucoși de vreo 12 ani făcuseră gestul acela amical cu palma la gât, care, după părerea unora, exprima intenția de a decapita pe cineva. 
Nimic nu pare să-i fi pregătit pe europenii drăguți și neștiutori pentru ceea ce urmează să li se întâmple. Cuprinși de milă după zeci de ani de îndoctrinare stângistă, au primit sute de mii de golani primitivi în orașele lor curate, în casele lor, i-au hrănit, le-au dat bani, haine, cazare, i-au mângâiat pe creștet și i-au pupat în fund, gândindu-se că peste un an-doi, golanii cu nisip în loc de creier, se vor apuca de muncă și vor plăti pensiile nemților, austriecilor, olandezilor, suedezilor, francezilor… PROT EU
S-au gândit poate, că o infuzie de sânge proaspăt, respectiv,  niște violuri liber consimțite, le va întineri și diversifica rasa, genele îndepărtate dând naștere unor
copii incredibil de frumoși și deștepți.
Naivii noștri europeni, tocmai ce-au suferit un șoc care i-a izbit fix când corectitudinea politică își făcuse efectul și-i lăsase ca pe o turmă de mioare la cheremul lupilor.
Veniră ăia, își înfipseră colții și penisurile în doamnele naive ale Europei. 
Acum, cei nu… tocmai „corecti politic”, dar fiind catalogati rasisti și xenofobi pentru că am spus că imigratia e o invazie controlată,  că apoi vor veni și restul și Europa nu va mai fi niciodată ce-a fost, pot spune că răul s-a produs din momentul in care s-a permis ca hoardele să treacă prin porumb și pe arătură granițele a 3-4 țări. Nu o bănuiesc pe Angela Merkel de umanism și empatie, nici chiar de prostie crasa . Dar o bănuiesc că face jocul cuiva. Nu știu care e master planul… pentru că  arată  ca un master plan bine gândit de distrugere a Europei…
Problema Lumii în acest moment e că cei ce conduc Europa sunt niște snobi neosocialiști,iar la Casa Albă e o paiață…de culoare, un actor prost,Noroc ca în Rusia domnește un pitic complexat, în Asia, alt pitic retardat care a detonat zilele trecute niște bășini cu hidrogen, de-a produs un cutremur de 5 pe care cetățenii lui nu l-au re…simțit de foame. 
Europa nu înțelege de ce i se spune că nu-și poate face dreptate singură. Mai nou oganizează patrule cetățenești care să descurajeze amorezii veniți de la curul cămilelor fără alte gânduri în cap decât cele 72 de virgine ce-i așteaptă crăcite în paradisul lui Allah. proteste köln c
Europa inca nu pricepe că este asediată, violată, jefuită, ucisă cu acordul celor care o conduc și ar trebui s-o protejeze. Europa nu vede trădarea fiilor săi, pentru că asta este, o trădare în toată regula.Europa ar trebui să se trezescă, Nu Merkel, nu Cameron, nu Hollande, ci cetățenii ei, cei ce sunt victime și vor fi pe viitor, mai mult ca sigur.. .
 Falsa corectitudinea politică nu te apără nici de viol, nici de jaf și nici de crimă. Instinctul de conservare trebuie să se trezească în vestul civilizat al bătrânului continent iar cetățenii trebuie să se apere singuri, dacă autoritățile n-o fac. Să-și apere casele, averile, familiile și simbolurile.
Hoardele de invadatori ar putea fi oprite dar nu se dorește asta
iar ei vor continua să vină, acum doar să ceară , Abia mai apoi să-și ia singuri ceea ce cred că li se cuvine
. Și ei sunt convinși că li se cuvine totul, cu convingerea că tot ce are Europa e a lui Allah și implicit a lor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.