,,Fabrica” de valori a Olimpiei CSU Braşov a mai scos ,,pe piaţă” o jucătoare foarte tânără. După ce Ana Ferariu şi Maria Ferariu au primit, pe rând botezul primei ligi a âării la baschet feminin, prima ajungând şi la echipa naţională a României, astăzi, Olimpia CSU Braşov a mai propus un nume : Teodora Chirilă, care, la doar 15 ani, a fost aruncată înluptă,la un meci din Liga Naţională! Este vorba despre partida cu Danzio Timişoara, din etapa cu numărul 18 a Ligii Naţionale de baschet feminin, care a adus încă un succes echipei aflate pe locul secund în clasament. Olimpia CSU Braşov şi-a respectat statutul de mare favorită şi s-a impus astăzi categoric, cu 100-48 (30-18,24-11,18-4, 28-15 )

Nenad Marinkovic, antrenor secund Olimpia CSU Braşov: ,,Ne bucurăm pentru această victorie, care ne asigură şi matematic locul 2 la sfârşitul sezonului regulat. Am reuşit să integrăm şi multe junioare în echipă şi acest lucru contează foarte mult pentru noi. Teodora Chirilă a debutat astăzi în Liga Naţională şi ne bucurăm foarte mult pentru ea! ”

Punctele formaţiei de sub Tâmpa au fost reuşite de : Pesovic -20, Bartee -15, Ana Ferariu -15, Irimia -11, Sharpe -10, Haas -9, Chis -7, Maria Ferariu -5, Brezoi -4, Mitic -4. Cu succesul de astăzi, formaţia de sub Tâmpa , acumulează 30 de puncte şi va încheia matematic sezonul regulat pe locul 2 în ierarhia naţională.

În runda cu numărul 19, Olimpia CSU Braşov va juca sâmbătă 16 ianuarie, la Galaţi, cu Phoenix din localitate.

 

 

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.