Derby-ul Ligii Naţionale de baschet feminin, dintre Olimpia CSU Braşov şi ACS Sepsi Sfântu Gheorghe, disputat la Braşov a fost adjudecat de formaţia antrenată de Dan Calancea: 77-74(18-14, 17-13,14-26, 28-21). Olimpicele au început excelent jocul, cu un presing agresiv şi avansat, care le-a deranjat pe liderele campionatului. În aceste condiţii, primele două sferturi au fost adjudecate de echipa braşoveană, care a intrat la pauza in avantaj: 35-27, după ce braşovencele au avut avantaj şi de 13 puncte ( 33-20!!). Lidera a facut un sfert 3 excelent şi a preluat pentru prima dată conducerea, în minutul 23:49-47. În ultima repriză, Olimpia a revenit incredibil şi împinsă de la spate de un public senzaţional, a închis tabela la 77-74!!

Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov:

,,O victorie importantă pentru noi,am învins singura echipă din campionat, care nu pierduse niciun meci până acum! Fetele au luptat extraordinar, nu vreau sa fac nicio remarcă individuală, publicul a fost senzaţional şi ne-a împins realmente spre acest succes!

La ultimul joc al anului, în faţa propriilor suporteri, pentru Olimpia CSU Braşov şi-au trecut numele pe lista marcatoarelor: Pesovic-24 puncte, Bartee-19, Sharpe-13, Irimia-8, Ardelean-7, Mitic-6.

baschet 444Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.